Loonbedrijf Van Etten zet jubilarissen in het zonnetje

Bergschenhoek - Vrijdagavond 24 juni, tijdens het bedrijfsfeestje van Loonbedrijf Van Etten in diergaarde Blijdorp, konden eindelijk de negen jubilarissen van het bedrijf gehuldigd worden. Zoals bij veel bedrijven kon dit eerder door corona helaas niet plaatsvinden.

Over de jubilarissen werden de nodige anekdotes en verhalen verteld die ze in de loop der jaren met elkaar hebben meegemaakt. Het meest bijzondere is dat Kees Vollebregt 50 jaar in dienst was en met pensioen is gegaan.
Kees begon als jonge jongen bij Jaap van Etten. Toen hij begon waren er nog maar een paar man in dienst. Kees heeft het bedrijf zien groeien en hij groeide mee. Van 2-wieler specialist naar trekkerchauffeur, daarna naar kraanmachinist en uiteindelijk doorgegroeid naar uitvoerder. Kees is daarmee de meest all-round man die er bij Van Etten rond loopt en het bedrijf is dan ook heel blij dat hij voorlopig nog drie dagen in de week op de zaak actief blijft.
De andere jubilarissen waren onder andere John Segers en Sjaak Vollebregt die inmiddels met pensioen zijn gegaan. Verder waren Helmoet in ’t Veen en Peet van Verseveld 40 jaar in dienst en Richard van Buren 25 jaar. Ook waren er nog drie jubilarissen 12,5 jaar in dienst: Ben Bosman, Ted van Galen en Michel van der Stoep.
Loonbedrijf Van Etten is blij met zoveel ervaren krachten in het team en directie en medewerkers kijken terug op een geslaagd feestje!