Jubileumreis Batenburg Bouw & Ontwikkeling

Bergschenhoek - Op 17 en 18 juni zijn alle medewerkers van Batenburg Bouw & Ontwikkeling bv en hun partners twee dagen uit geweest ter gelegenheid van het 155-jarig jubileum van het bedrijf.

In 2020, inmiddels twee jaar geleden, bestond het bedrijf 155 jaar, maar door corona kon het feest niet doorgaan. Nu, twee jaar later, mocht het wel en heeft de reis plaatsgevonden. Inmiddels is het een traditie dat het jubileum om de vijf jaar gevierd wordt met een twee dagen durende reis met medewerkers en hun partners.
Met zo’n negentig personen stapten ze in een bus en ging het naar Gent en Oostende in België. Er werden gedurende deze twee dagen veel activiteiten ondernomen. Er werd feest gevierd op het strand van Oostende, gevaren met RIB boten op de Noordzee, een rondvaart gemaakt in de grachten van Gent en er zijn spellen gespeeld waarbij in groepen tegen en met elkaar gestreden is. De nacht werd in een hotel aan de boulevard van Oostende doorgebracht.
Tijdens deze dagen is wederom gebleken dat de saamhorigheid onder de medewerkers hoog is en dat gezegd kan worden dat het een hechte club mensen is die al jaren met veel plezier samenwerken. Met elkaar kijken ze terug op twee geslaagde dagen.