Inloopspreekuur SeniorWeb

Bleiswijk - Elke donderdagmiddag staan vrijwilligers van SeniorWeb paraat in de Leeuwerik (ruimte de Mus) om bezoekers te helpen bij hun PC, laptop, tablet of smartphone vragen of problemen. In de maanden juni, juli en augustus is het inloopspreekuur echter alleen op afspraak geopend in verband met beperkte bezetting. De toegang is gratis en iedereen is welkom. Het inloopspreekuur is niet voorbehouden aan alleen leden van SeniorWeb. Stuur voor het maken van een afspraak een e-mail aan: senwebbleiswijk@gmail.com en vermeld waar de vraag over gaat (Windows, iOS, Android, PC, Tablet, smartphone) en geef het telefoonnummer op waarop u bereikbaar bent. U ontvangt dan een afspraakbevestiging retour.

Bingo voor 55+

Bleiswijk - Elke eerste zaterdag van de maand is er een bingo in De Leeuwerik, Leeuwerikstraat 2. De bingo staat onder leiding van de Annie‘s. Tijd: 13.30-17.00 uur, zaal open 13.00 uur.

Wandelen/fietsen met KBO

Bleiswijk – Elke dinsdagmiddag organiseert de KBO Bleiswijk een mooie en vooral een sportieve wandel- en fietstocht met haar leden en andere belangstellenden. Het schema is als volgt: 5 juli fietsen. Vertrek is om 14.00 uur vanaf het kerkplein aan de Hoefweg.

Dagtocht senioren

Bleiswijk - De ouderen inwoners van Bleiswijk gaan een dagje uit op donderdag 7 juli, met een mooie vaartocht door de Biesbosch. Deelnemers voor dit uitje verzamelen zich om 12.30 uur in ontmoetingscentrum de Leeuwerik waarna de touringcar vertrekt voor een mooie tourrit door het Brabantse land. Om 15.00 uur is het in Drimmelen inschepen voor deze vaartocht en daarna gaat de reis naar Terheijde voor een afsluitend diner. De kosten van deze tocht bedraagt 60,00 euro p.p.. Aanmelden is nog steeds mogelijk tot 2 juli. Voor meer informatie; Marja Luiten tel.nr. 06-22174799 of Tonnie Oosterlaan, tel.nr. 06-46341973.