Historisch spreekuur in Ontmoet!

Bergschenhoek - Woensdag 6 juli houdt de Historische Vereniging ‘den Berchsen Hoeck’ een informatiespreekuur in Ontmoet! in de Stander, Wilhelminastraat 1a. Bestuursleden zijn aanwezig van 14.00 tot 16.00 uur voor informatie, het in ontvangst nemen van documenten, foto’s en voorwerpen voor de vereniging, bestelde boeken afleveren en het inschrijven van nieuwe leden. Elke eerste woensdag van de maand kunt u hiervoor terecht.

Jeugdpunt de Driesprong gesloten

Bergschenhoek - Het jeugdpunt van de Bibliotheek Oostland, de Driesprong in Bergschenhoek, is gesloten van 19 juni t/m 5 juli 2022 in verband met de opvoering van de musicals van groep 8 van de scholen. Vanaf 6 juli kan iedereen weer boeken komen halen, zodat er in de vakantie lekker gelezen kan worden. Natuurlijk is iedereen ook welkom in een van de andere vestigingen. Meer informatie over openingstijden is te vinden op de website http://www.bibliotheekoostland.nl

Bingo Welzijn

Bergschenhoek - Welzijn Bergschenhoek organiseert op zaterdag 9 juli een bingomiddag in Ontmoet!, Wilhelminastraat 1a. Zaal open 13.30 uur. Aanvang 14.00 uur.