Ledenvergadering De Kievit

Berkel en Rodenrijs - Maandag 4 juli 2022 is er een extra algemene ledenvergadering bij Speeltuin De Kievit. Aanvang 19.30 uur. Reden hiervoor is een tussentijdse bestuurswijziging. Aanmelden kan door een mail te sturen naar: secretaris@speeltuindekievit.nl . Graag uiterlijk 2 juli. Het bestuur nodigt u van harte uit.

Zin in Koffie in de Wijnstok?

Berkel en Rodenrijs - Even wat anders? Alleen of samen? Op woensdag 6 juli ben je weer welkom van 10.00 – 12.00 uur in de Wijnstokgemeente, Rodenrijseweg 295, voor een ‘bakkie’ of een praatje. Koffie, thee en fris staan klaar. Voor meer info bel gerust: 06-36535968.

Lunch en Meer

Berkel en Rodenrijs - Vrijdag 1 juli is er weer Lunch en Meer in de huiskamer van kerkgebouw De Bron, Rodenrijseweg 97. Voor veel vaste gasten wat verder weg, maar de 3B-bus brengt u er snel en gemakkelijk. De dreiging van corona blijft, dus afstand houden blijft belangrijk. En wilt u toch thuis blijven bij klachten? De lunch begint om 12.00 uur (zaal open 11.45 uur) en is om 13.30 uur afgelopen. Kosten: van de gasten wordt geen vrijwillige bijdrage gevraagd. Aanmelden: tel. 010-5116149 of 06-29268619 (Ria Nederveen).

Disco zwemmen

Berkel en Rodenrijs - Als de speeltuin gesloten is, gaat speciaal voor jou het zwembad nog even open op zaterdag 2 juli van 19.00 – 20.30 uur. Er wordt een gezellig muziekje opgezet, leuke spelletjes gedaan en volop genoten van waterpret. Bij binnenkomst ontvang je een bonnetje voor een ‘echte’ cocktail! Leden kunnen gratis mee doen, niet leden betalen €2,50. Bij slecht weer wordt deze activiteit verzet naar 9 juli. Houd de website en facebookpagina in de gaten voor actuele informatie.

Zomeravondconcert HCM

Berkel en Rodenrijs - Het Hollands Christelijk Mannenkoor geeft op maandag 4 juli een zomeravondconcert in gebouw De Ark, Oranjestraat 2. Een kleine honderd zangers uit Lansingerland en wijde omgeving staat onder leiding van dirigent Arjan Breukhoven. Het thema is “muzikale talenten”. Hierbij krijgt een aantal personen uit Lansingerland een open podium. Het repertoire zal grotendeels bestaan uit populaire nummers. En dit alles wordt op het orgel begeleid door Warner Fokkens. Iedereen is van harte welkom! De toegang is gratis. De aanvang is om 20.00 uur en de zaal is open vanaf 19.30 uur. Het concert is rond half tien afgelopen, waarna er nog gelegenheid is onder het genot van een aangeboden consumptie na te praten.