BVCB voetbaltoernooi voor meisjes 13 jaar en ouder

Bergschenhoek - De meisjesteams van BVCB hebben een succesvol jaar achter de rug. Naast mooie resultaten in de competities zijn er ook heel goede resultaten geboekt in diverse (internationale) toernooien aansluitend aan het voetbalseizoen. Door deze resultaten groeit de damesafdeling gestaag.

In het seizoen 2022-2023 speelt BVCB mee in alle leeftijdscategorieën. Echter in alle teams is nog ruimte voor nieuwe leden. Op woensdag 29 juni 2022 organiseert BVCB een gezellig voetbaltoernooi voor meisjes met een leeftijd van 13 jaar en ouder. Ook seniore dames die (weer) willen voetballen zijn van harte welkom.
Vanaf 18.45 uur zullen de eerste wedstrijden worden gespeeld en om 20.00 uur wordt het toernooi afgesloten met een drankje. Samen met de meisjes van de voetbalteams van BVCB worden teams gevormd om gezellig een aantal wedstrijden te voetballen. Of je nu gevorderd bent of als je eens wilt proeven aan de mooie voetbalsport maakt niet uit. Het gaat om lekker samen sporten.
Wie mee wil spelen kan zich aanmelden via info@bvcb.nl. Doe dit tot uiterlijk dinsdag 28 juni 20.00 uur. BVCB is gevestigd aan het Sporthoekpad in Bergschenhoek.