Echografie bij Living-Fit

Bleiswijk - Annick Stokhof, fysiotherapeut bij Living-Fit te Bleiswijk, heeft haar opleiding echografie bewegingsapparaat voltooid. Zij is nu ook in staat om met echografie afwijkingen op te sporen in pezen en gewrichten. Annick is een fanatieke korfbalster en heeft veel kennis van sportblessures.

Annick werkt met shockwave om de aangetoonde afwijking te behandelen. Te denken valt aan verkalkingen in pezen of spieren, peesontstekingen en artrose-klachten. Shockwave biedt goede resultaten en kan een heel goed alternatief zijn voor corticosteroïden injecties. De meest behandelde indicaties voor shockwave zijn hielspoor, achillespeesklachten, knie- en schouderpees-blessures, carpaal tunnelsyndroom, tennis- of golferselleboog en rugklachten. Ook slijmbeursklachten zijn een te behandelen indicatie.
Annick heeft inmiddels veel ervaring met shockwave-therapie en kan nu dus ook via echobeeld gerichter werken.
Blessurebehandelingen met shockwave wordem gecombineerd met medische fitness.
Annick heeft kortgeleden tevens de opleiding dry-needling gedaan. Hiermee kan zij heel adequaat triggerpoints in spieren behandelen.
Bij Living-Fit worden shockwave behandelingen tevens uitgevoerd door Giselle van der Tuijn, Krista Meijer, Timo de Rooij, Xander Verbeek, Mark Witteveen en Jan Vermin. Voor echografie kan men ook bij Mark Witteveen en Jan Vermin afspreken in het gezondheidscentrum in de Tuinen.
Bij Living-Fit kunnen behandelingen ook in de avond en op zaterdag gegeven worden.
Living-Fit is onder meer gevestigd in sportcentrum Rottemeren, Kooilaan 1 in Bleiswijk (entree naast de ingang van Monkey Town).
Informatie en afspraken: tel. 010-4163847 of bezoek de website living-fit.nl.