Lens Berkel biedt een scala aan mogelijkheden

Berkel en Rodenrijs - In september 2018 is van Keulen Horen op de Wilhelminastraat overgenomen door Lens. De naam is aangepast naar Lens Berkel. Lens Berkel biedt als vanouds alle mogelijkheden voor oren. U kunt zes dagen per week terecht voor onderhoud van uw hoortoestel of voor een gratis gehoortest.

Wist u dat u altijd naast de gratis gehoortest ook zonder kosten en vrijblijvend een hoortoestel uit kunt proberen? U hoeft er pas voor te betalen als u tevreden bent. Tot die tijd worden er geen kosten in rekening gebracht. U kunt dus zonder risico kijken of een hoortoestel iets voor u is.
Lens Berkel biedt echter veel meer. U kunt bij de HBO-optometrist terecht voor een controle van uw ogen of uw lenzen. U kunt alle soorten contactlenzen aan laten meten. Van de standaard zachte contactlenzen naar maatwerklenzen met hoge cilinders tot speciale medische contactlenzen.
Tegenwoordig hebben kinderen op steeds jongere leeftijd een bril nodig. Lens Berkel heeft niet alleen een uitgebreide collectie kinderbrillen, maar bied ook de mogelijkheid tot Myopie remmende glazen of lenzen. Deze zorgen ervoor dat de achteruitgang in sterkte wordt afgeremd, wat erg veel voordelen heeft. Zo lang een oog in de groei is, is het zinvol om te kijken naar de mogelijkheden van Myopie-remming, zo lang deze lenzen maar onder supervisie van een HBO-optometrist worden aangemeten. Meer informatie vindt u op de site van Lens. www.lens.nl
Voor een leuke (zonne)bril kunt u ook prima bij Lens Berkel terecht. U heeft meer dan voldoende keuze met merken als Lunor, Johann von Goisern, Giorgio Armani, Rayban, Serengeti en Maui Jim. Ze nemen graag de tijd om met u een leuke bril uit te kiezen.
Kortom: een scala van mogelijkheden voor ogen en oren. Lens Berkel is gevestigd op de Wilhelminastraat 24 in Berkel en Rodenrijs. 010-5120800.