Voorlezen bij Van Atten

Bianca van Beek presenteert haar eerste prentenboek

Berkel en Rodenrijs – Na een maandenlang traject is het dan eindelijk zo ver. Vanaf 15 juni is het prentenboek ‘Spookie durft alles!’ van Bianca van Beek te koop bij onder andere Kantoorboekhandel Van Atten te Berkel en Rodenrijs en Pijnacker. Woensdagmiddag 15 juni leest Bianca van 13.00 tot 14.00 uur voor bij de boekhandel in Berkel Centrum. In Pijnacker dezelfde middag van 14.30 tot 15.30 uur.

Bianca heeft de afgelopen tijd hard gewerkt aan haar allereerste prentenboek, wat zij zelf geschreven en geïllustreerd heeft. Inmiddels werkt zij al drie jaar met veel plezier bij Kantoorboekhandel van Atten in Berkel. Hier komt haar liefde voor boeken en verhalen maar al te goed van pas. Na vier jaar rondt ze in juni haar studie Illustrated and Animated Storytelling aan St Joost School of Art & Design in Breda af.
‘Spookie durft alles!’ gaat over het leven van Spookie de poes die het leven buitenshuis allemaal een beetje te spannend vindt. Op een dag is plots haar geliefde voerbak verdwenen. Nu moet ze op zoek! In het boek ga je met Spookie mee op avontuur. Stapje voor stapje ontdekt ze de wereld om zich heen en ontmoet ze de dieren die daar ook leven. Zal Spookie haar angsten overwinnen en dapper genoeg zijn om het mysterie op te lossen? Bianca schreef het boek met de intentie om jonge kinderen iets mee te geven over angst. Het mag er zijn, maar je moet er soms doorheen. Het verhaal is dan ook deels autobiografisch. Bij elk boek zit een stickervel wat als beloningsmiddel ingezet kan worden, wanneer je net zo dapper bent geweest als Spookie in het boek.

Voorlezen in de boekhandel

Om de officiële verschijning van het boek te vieren, gaat Bianca een mini boek-tour doen. Op woensdagmiddag 15 juni leest ze van 13.00 tot 14.00 uur haar boek voor bij Kantoorboekhandel Van Atten in Berkel Centrum. Bij Van Atten in Pijnacker van 14.30 tot 15.30 uur. Ook volgt er een voorleesmoment bij Kind- en Jeugdboekhandel Silvester in Zoetermeer. Op 22 juni is iedereen vanaf 14.00 tot een uur of 15.00 uur van harte welkom om samen te luisteren naar het verhaal. Natuurlijk zal er ook gesigneerd worden. Tijdens haar afstudeerpresentatie de ‘Now Show’ in Breda zijn belangstellenden ook welkom. Op St. Joost School of Art & Design aan de Beukenlaan 1 in Breda is van 30 juni tot en met 3 juli een expositie te zien van alle afstuderende studenten.
Het boek is vanaf 15 juni te koop. Ook bij Kind- en Jeugdboekhandel Silvester in Zoetermeer. Of (alvast vooruit) te bestellen via www.catladyuniverse.com. Bianca’s illustraties vind je niet alleen op haar website, maar ook op Instagram: @catladyuniverse.