Oud papier actie Bergschenhoek

Bergschenhoek - Op donderdag 9 juni wordt er oud papier opgehaald in Bergschenhoek. In een deel van Bergschenhoek wordt het papier overdag al opgehaald, een ander deel is ’s avonds aan de beurt. Raadpleeg uw Afvalwijzer voor de meest actuele informatie.

Ladiesnight in Het Baken

Bergschenhoek - Op 4 juni wordt een Ladiesnight gehouden in Het Baken, Anthonie van Dijcklaan 1. Inloop 19.00 uur, aanvang 19.30 uur. Met een optreden van Matthijn Buwalda. Verder zijn er lekkere hapjes en drankjes en krijgt men een goed gevulde goodiebag mee naar huis. Met medewerking van; Gildepoelier Leon van de Berg Berkel en Rodenrijs, Hoeckse Vis en Zeebanket Bergschenhoek, Kaaswinkel Alexanderhoeve Bergschenhoek, Van Vliet Groente en Fruit/Vers van de Markt Berkel en Rodenrijs, Siemworks fotografie en video Rotterdam. Er zijn nog kaarten te koop voor € 15,- bij Boekwinkel Janneke in Berkel en Rodenrijs of via kerkdameslansingerland@outlook.com.

Jeugddienst Hervormde gemeente

Bergschenhoek - Zondagavond 12 juni om 18.30 uur is er weer een jeugddienst in de Hervormde Gemeente te Bergschenhoek. Iedereen is van harte welkom om de dienst bij te wonen. De dienst kun je ook live meekijken via kerdienstgemist.nl en YouTube. David ten Voorde gaat voor. Het thema is: aanbidding en Gods aanwezigheid. Heb je nog vragen, opmerkingen of suggesties, laat het weten via mail, Instagram of Facebook. Mail: jdc@hervormd.nl, site: www.hervormd.nl, facebook: jeugddienstbergschenhoek, instagram: jdcbergschenhoek, YouTube: Hervormde Gemeente Bergschenhoek.