Zomerbridge B.O.B.

Lansingerland - Bridgevereniging Bridgen Overdag Berkel (B.O.B.) organiseert een zomerbridge op de woensdagen 6, 13, 20 en 27 juli en 3 augustus in De Stander, Wilhelminastraat 1 in Bergschenhoek. Wie een aantal of alle middagen wil bridgen kan zich aanmelden via de mail: afmeldenbob@gmail.com. Na aanmelding ontvangt men digitaal een flyer waarin alle informatie staat. De middagen starten om 13.30 uur, einde 17.00 uur. Kosten: € 4,00 per middag per persoon. Aanmelding is noodzakelijk. Ook wie geen bridge-partner heeft kan zich inschrijven; er wordt dan een partner gezocht. Bridgevereniging B.O.B. start begin september met een nieuw seizoen elke woensdagmiddag in Rehoboth in Berkel en Rodenrijs. Informatie: 06-80051052.

Praktische hulp Welzijn Lansingerland

Lansingerland - Welzijn Lansingerland ondersteunt senioren door het aanbieden van verschillende praktische diensten. Vrijwilligers staan klaar en vinden het leuk om iets voor een ander te betekenen. Bij Welzijn Lansingerland kan men terecht voor hulp bij het doen van boodschappen, belastingaangifte doen (maart-april), klussen in huis, de maaltijdservice. Informatie/aanmelding: Welzijn Lansingerland, tel. 010–5225545 (op werkdagen 09.00-17.00 uur) of via de mail info@welzijnlansingerland.nl, www.welzijnlansingerland.nl.

Warme Maaltijdservice Welzijn Lansingerland

Lansingerland - Welzijn Lansingerland biedt mensen die om wat voor reden dan ook (tijdelijk) niet zelfstandig in staat zijn te koken of een maaltijd op te warmen, warme maaltijden aan huis. Als extra service biedt Welzijn hulp bij het invullen van de bestellijst en zo nodig bij het opdienen van de maaltijd. Er is keuze uit verschillende maaltijden en deze worden van maandag tot en met vrijdag tussen 11.30 en 13.00 uur bezorgd. Aanmelding/informatie: Welzijn Lansingerland, tel. 010-5225545 (op werkdagen tussen 09.00-17.00 uur) of via maaltijdservice.3B@welzijnlansingerland.nl. Welzijn kan in de hele gemeente nog vrijwilligers gebruiken. Zie ook www.welzijnlansingerland.nl.

Tandem Maatjes zoekt vrijwilligers en stagiairs

Lansingerland - Inwoners van Lansingerland kunnen door allerlei omstandigheden, tijdelijk of voor langere tijd, minder goed deelnemen aan onze samenleving. Tandem Maatjes van Humanitas Lansingerland is er om deze mensen m.b.v. een maatje te ondersteunen en zo meer uit hun sociale isolement te halen. Samen op pad of gewoon thuis wat kletsen, creatieve dingen maken of juist mee naar een instantie, helpen bij solliciteren, of het sociale netwerk vergroten. Is je interesse gewekt, neem dan contact op met de coördinator Alice Mullemeister, a.mullemeister@humanitas.nl tel. 06 - 30737088 of kijk op www.humanitas.nl/lansingerland

Bridge bij Bridge Club Lansingerland

Lansingerland - Bridge Club Lansingerland (BCL) heeft twee speelmomenten: dinsdag, aanvang 20.00 uur, en donderdag, aanvang 09.15 uur, in zalencentrum Rehoboth, Wilhelminastraat 2, Berkel en Rodenrijs. Op dinsdag wordt in drie lijnen en op donderdag in twee lijnen in een rankingcompetitie gespeeld. Belangstellenden kunnen een paar keer vrijblijvend meespelen. Voor wie geen partner heeft, kan in overleg bekeken worden of er iemand beschikbaar is. Inlichtingen: voor de dinsdagavond mail naar wsdinsdag@bridgebcl.nl of bel 06 - 18933266 en voor de donderdagochtend: wsdonderdag@bridgebcl.nl / 06 - 51089512.