Bleiswijk - Zondag 15 mei was het een prachtige, maar warme dag. De hoofden waren ingesmeerd, en de bidons en bakken water gevuld om een leuk potje tegen Voorne thuis te spelen. Ook al had HVB niet de vaste keeper Kelsey Brochard, waren ze als team gebrand om te winnen om de laatste puntjes te sprokkelen. Kim Laukens offerde zich, ondanks blessure, op om het goal te verdedigen, wat haar erg goed af ging. Na twee schitterende doelpunten van de mini's van de week Amelia Blokdijk en Mette Verweij begon de wedstrijd. De eerst helft verliep goed, en door een prachtige tip-in van Britt Oskamp kwam Bleiswijk zelfs 1-0 voor te staan. Maar Voorne was net zo gebrand om te winnen en daardoor kwam het na een strafcorner tegen in het derde kwart 1-1 te staan. Ondanks deze kleine tegenslag speelde Bleiswijk als een team verder. Er werden mooie passes gegeven vanuit achter, maar door een paar slordige fouten kregen zij nog een strafcorner, en zelfs een strafbal tegen. Hoe goed Kim Laukens ook stond te keepen, kwam Voorne hierdoor 1-3 voor te staan. De laatste twee kwarten hakte de hitte erin, en heeft HVB deze wedstrijd helaas geen punten weten te behalen. Maar, een nieuwe week met nieuwe kansen, zij gaan er deze week weer hard tegen aan om aankomende zondag tegen Spijkenisse een goede pot neer te zetten.