Het is genieten voor kunstliefhebbers

Berkel en Rodenrijs - Zaterdag 14 en zondag 15 mei hield Arno Overdevest weer open huis en al snel bleek dat hij nooit stil zit, want met zijn huidige nieuwste stijl van ‘plakken en knippen’ naast uiteraard het maken van de mooiste schilderijen, was er weer een aantal mooie creaties bij gekomen. Komend weekend is Atelier/Artotheek Overdevest opnieuw geopend.

John Hofman

“Ja, met name zaterdag kwamen er meer bezoekers langs. Ik denk dat de garage sale die in Lansingerland werd gehouden, daar ook bij heeft geholpen, want als mensen langs verschillende adressen fietsen pikken ze gelijk even Meerweg 55 mee”, aldus Arno en zijn partner Carla. Het motto van deze expositie was 'Natuur aan de muur'. De Heraut ging zondag even langs en Arno zat heerlijk, onder het genot van een drankje, in het zonnetje te praten met enkele bezoekers van zijn expositie. Carla had het even druk om enkele kunstliefhebbers rond te leiden in het atelier.
Arno leidde uiteraard ook bezoekers rond, waarbij hij op aangename wijze uitleg gaf. Er staan en hangen ontzettend veel mooie schilderijen, maar ook veel nieuwe creaties, waarbij je je afvraagt: hoe komt hij op het idee om zoiets te maken? Zolang hij de inspiratie heeft blijft hij doorgaan.
Op zaterdag 21 en zondag 22 mei zijn er opnieuw Open Dagen tussen 11.00 en 17.00 uur aan de Meerweg 55 (ingang hek tussen 55 en 55A) in Berkel en Rodenrijs.