Berkel en Rodenrijs - De omstandigheden voor TOGB waren verre van ideaal voor het treffen met Ommoord. Met slechts één wissel en in de basis meerdere spelers die eigenlijk niet fit genoeg waren om een volledige wedstrijd te spelen en de hulp van O19 keeper Shane van Dongen, werd de strijd voor de punten aangegaan. De eerste helft was over en weer een foutenfestival. Er werden verkeerde keuzes gemaakt, waardoor er veelvuldig balverlies was en er weinig kansen gecreëerd konden worden. Beide keepers hoefden in de eerste vijfenveertig minuten nauwelijks in actie te komen. De 0-0 bij rust was een logisch gevolg. De tweede helft was voor het publiek aantrekkelijker doordat zowel Ommoord als TOGB meer risico's namen bij het creëren van kansen. De eerste doelrijpe kans was voor TOGB. Helaas slaagde Sam Havenaar er niet in de bal in het lege doel te schieten. Na een uur was het wel raak. Emercan Bagcan stond ook nu weer op de goede plek om een rebound vanaf vijf meter binnen te schieten, 0-1. TOGB verzuimde vervolgens om de score uit te bouwen. De grootste mogelijkheid was voor Rob Gerritsma. De aanvaller zag zijn inzet goed gered worden door de keeper van Ommoord. Bij Ommoord bleef het hopen op een resultaat. Door scherp te verdedigen, hulp van de paal en goed keepers werk van Shane van Dongen hield TOGB stand en namen de geel zwarten de drie punten mee naar Berkel en Rodenrijs.