Terneuzen - Binnen tien minuten werd Remon de Vlieger binnen het 16-metergebied neergelegd en was er een penalty voor Terneuzense Boys. Dezelfde Remon nam plaats achter de bal en schoot dit buitenkansje feilloos binnen, 1-0. Na een kwartier was de voorsprong al weer verdampt, toen keeper Nando Pijnenburg een speler van BVCB werkelijk torpedeerde. Jeremy de Hoog van BVCB legde de bal op de stip en faalde niet, 1-1. In de vijfendertigste minuut greep Nando Pijnenburg in een scrimmage niet in, waardoor de bal via Roberto Luijando in het doel van de Boys rolde, 1-2. Vlak voor thee leverde Miroslav Peric een hard schot af vanaf links, waarna de 2-2 op het bord stond. In vergelijking met de eerste helft leverde de ploeg van BVCB ook spelmatig heel veel in. Toen een prachtig moment. Miroslav Peric gaf een prachtige pass op Mitchell de Nooijer die met een strak schot voor de 3-2 voorsprong zorgde. Bij BVCB kwam Michael de Rooy in het veld. Tien minuten voor tijd was er een vrije trap voor BVCB, waaruit de 3-3 werd gescoord.
Met de achtste remise van dit seizoen heeft BVCB in theorie nog één puntje nodig om zich definitief te handhaven in de eerste klasse B. Met nog drie wedstrijden te gaan (één uitbeurt en twee thuisduels) moet dit een niet al te groot karwei zijn.