TOGB O23 promoveert naar 1e Divisie

Berkel en Rodenrijs - Door zelf met 1-3 te winnen op bezoek bij sv Den Hoorn O23 en het verrassende verlies op eigen veld van Katwijk O23, 1-2 nederlaag tegen HVV O23, is TOGB O23 kampioen gewonden in de 2e divisie. Het kampioenschap betekent dat TOGB promoveert naar de 1e divisie. Den Hoorn vocht voor lijfsbehoud, maar leek geen plan te hebben. Het speelde niet om te winnen. Na een onrustig eerste kwartier van beide ploegen maakte Figo Eijgenraam uit een vrije trap de bevrijdende 0-1. TOGB speelde hierna vrijuit, was beter en het was wachten op meer treffers. Uit een corner stond Giovanni Sekeris op de juiste plek om het laatste tikje te geven en TOGB op 0-2 te zetten. De 0-3 voor rust was een beauty. Nadat de bal werd weggewerkt uit de eigen zestien, wist Anthony Sliedrecht de bal bijzonder knap aan te nemen. Hij versnelde en legde de bal tussen de laatste verdediger en de keeper van Den Hoorn in. De meegelopen Figo Eijgenraam was beide Den Hoorn spelers te snel af en maakte zijn tweede van de middag, 0-3. De tweede helft was van beide kanten zeer rommelig en onrustig. Den Hoorn wist eenmaal te scoren, waardoor de eindstand 1-3 werd. Genoeg voor drie punten en de titel in de 2e divisie.