Rotterdam - In een wedstrijd waarin TOGB geen echte vuist kon maken, bleef de selectie van Raymond Kraaijbeek met 0-2 aan de goede kant van de score. Op een zeer slecht grasveld trof TOGB een tegenstander die voor elke meter streed. Dat de punten mee naar Berkel en Rodenrijs gingen was op basis van de inzet niet vanzelfsprekend.
In de eerste helft ging het redelijk gelijk op. Dyon van der Sman liet in de 20ste minuut zien bij de les te zijn. De aanvaller profiteerde van fout uitverdedigen en scoorde beheerst de 0-1. Het bleek de enige treffer in de eerste 45 minuten. In de tweede helft was SDV de betere ploeg. De gastheren kregen kansen genoeg om de gelijkmaker te scoren. Echter was Ryan Lol een onneembare horde en stonden paal en lat de gelijkmaker in de weg. Zelfs voor een geheel leeg doel, slaagde de thuisploeg er niet in de 1-1 op het scorebord te zetten. In de laatste minuut wist TOGB uit een counter de drie punten veilig te stellen. Op aangeven van Sam Havenaar was het Emercan Bagcan die de SDV sluitpost omspeelde en de 0-2 liet aantekenen.