Berkel en Rodenrijs - In de Huiskamer van Hergerborch in Berkel en Rodenrijs vind je van maandag tot en met donderdag de dagbesteding van Welzijn Lansingerland. Er komen per dag 10 tot 15 mensen naar de dagbesteding om met elkaar te eten en wisselende activiteiten te doen. Er zijn meerdere vrijwilligers en een professional aanwezig.
Welzijn Lansingerland zoekt met spoed nieuwe vrijwilligers voor de dagbesteding in Hergerborch. Een prachtige vorm van vrijwilligerswerk voor mensen die het leuk vinden om met senioren actief bezig te zijn, die betrokken willen worden bij Hergerborch en die deel willen uitmaken van een gezellig vrijwilligersteam.
De werkzaamheden bestaan uit: een gezellig praatje maken met bezoekers, wandelen, spelletjes doen, creatief bezig zijn. Kortom: er zíjn voor de bezoekers en hen aandacht geven. Op dit moment wordt met name iemand voor de dinsdag gezocht.
Aanmelden / informatie: Edith Kreber, mail naar e.kreber@welzijnlansingerland.nl of bel 010 - 522 55 45. Meer informatie is te vinden op de website www.welzijnlansingerland.nl.