De Zonnebloem verwent gasten met een picknick

Bleiswijk - Met meer dan zeventig gasten en vrijwilligers heeft de Zonnebloem, afdeling Bleiswijk, een enorme fijne middag gehad tijdens een lunch in de Binnentuin van Hans van der Knaap, een geweldige locatie om te vertoeven.

De gasten werden vriendelijk ontvangen met een heerlijk drankje, waarna de stemming er al heel snel goed in zat. De tafels waren van te voren al mooi gedekt en opgefleurd met een bloemetje. Al snel kwamen er allerlei lekkernijen langs, zoals soep, slaatje, heerlijke belegde broodjes, schalen met beleg en krentenbollen. Na de lunch werd iedereen getrakteerd op een ijsje, dat bij een ijscowagen kon worden gehaald.
Na de lunch was er gelegenheid de planten en bloemen in de Binnentuin te bewonderen en gezellig met elkaar te praten. Zo’n middag gaat eigenlijk altijd veel te vlug voorbi,j maar zo gaat dat meestal als je het naar je zin hebt, want ineens was het al weer tijd om naar huis te gaan.
Wie ook gast of vrijwilliger van De Zonnebloem, afdeling Bleiswijk, wil worden, kan contact opnemen met Coos van Leeuwen, Berberisdreef 1 te Bleiswijk, tel. 010-5211606 of 06-28785820. Of stuur een mail naar cozeboy@hotmail.com. Informatie: www.zonnebloem.nl/bleiswijk.