Eerste fase in verkoop Gouden Singel

Berkel en Rodenrijs - Maandag 9 mei is het eerste aanbod van de Gouden Singel in verkoop gegaan. Deze week is het nog mogelijk om je in te schrijven op één van deze woningen.

In deze fase komen 7 imposante vrijstaande woningen, 36 royale twee-onder-één-kapwoningen en 29 ééngezinswoningen met een rijke uitstraling. Zoals te zien is op de foto liggen de woningen veelal met de achtertuin aan het water. Dat is wonen en leven op topniveau! De riante kavels geven een extra gevoel van ruimte in de heerlijke rust van dit klassieke buurtje. De koopsommen van de eengezinswoningen zijn vanaf ca. € 550.000,- v.o.n.. Van de twee-onder-een-kapwoningen beginnen de koopsommen vanaf ca. € 650.000,- v.o.n. en van de vrijstaande woningen vanaf ca. € 1.100.000,- v.o.n..

Inschrijven woning

Vanaf nu is het mogelijk om je in te schrijven op de gewenste bouwnummers. Alle informatie over de woningen zoals de verkooptekeningen, visuals en de prijzen is te vinden op goudenbuurten.nl.
Deze week is het ook mogelijk om de verkoopbrochure op te halen en om vragen te stellen over het aanbod bij het informatiecentrum Gouden Buurten. Dit kan op doordeweekse dagen tussen 09.00 uur en 17.30 uur en op zaterdag 14 mei tussen 10.00 uur en 13.00 uur. Op maandag 16 mei 12.00 uur sluit de inschrijving. Daarna, op woensdag 18 mei, worden de woningen toegewezen.