Moederdagactie Berkel Centrum valt in de smaak

Berkel en Rodenrijs - De winkeliers in Berkel Centrum hebben hun moederdagactie op zaterdag 7 mei afgesloten met diverse activiteiten waarbij moeders en andere bijzondere vrouwen in het zonnetje werden gezet. De vijftig winnaressen van het koffiemoment genoten in café 't Vierkantje van een smakelijke traktatie.

Er hadden bijna honderd mensen een kaartje ingestuurd om een koffiemomentje voor twee personen te winnen. Berkel Centrum had vijftig koffiemomentjes ter beschikking gesteld. Het was een gezellige boel in 't Vierkantje waar koffie en wat lekkers werden geserveerd. Als extra verrassing was een 'Oprah momentje' toegevoegd. Wie onder zijn/haar schoteltje een stickertje aantrof, won ook nog eens een prachtig boeket met vaas. In totaal stonden er tien prachtige boeketten klaar voor deze winnaars.
Eén van de winnaars van het koffiemoment liet de winkeliers weten het een zeer leuke actie te vinden die zeker voor herhaling vatbaar is. Ook de wijze van ontvangst door de medewerk(st)ers van 't Vierkantje werd zeer gewaardeerd.