Seniorenkoor zoekt leden

Lansingerland – ‘Aan de Oever van de Rotte’ is een algemeen gemengd seniorenkoor (50+). Het bestaat dit jaar 25 jaar en het heeft plaats voor nieuwe leden. Het repertoire is uiteenlopend: van pop, klassiek en musical tot volksliedjes en vaak vierstemmig met sopranen, alten, tenoren en bassen. Je hoeft geen ervaring te hebben en het is niet nodig om noten te kunnen lezen. Soms treedt het koor op, maar het is geen doel. Repeteren: woensdag 20.00-22.00 uur, zaal open 19.30 uur. Locatie: Cultuurfabriek, Groeneweg 45, Bergschenhoek. In de periode van 14 mei tot en met 12 juni zijn de repetities open en is iedereen welkom om vrijblijvend te proeven hoe zo’n avond smaakt. Aanmelden: Cynthia Deege, tel. 06-51662797 of Liesbeth den Broeder, tel. 06- 13551571.

Welzijn zoekt tuinklusser

Lansingerland - Welzijn Lansingerland is voor de klussen- en tuindienst op zoek naar vrijwilligers die graag buiten klussen of tuinieren. Kwetsbare mensen kunnen extra hulp goed gebruiken. Zij kunnen die tuinklussen vaak zelf niet meer doen maar willen wel graag een gezellige tuin. Aanmelden kan bij Nicole van der Spek van Welzijn Lansingerland via: info@welzijnlansingerland.nl of tel. 010 - 5225545.

Koersbal

Lansingerland - In De Leeuwerik, Leeuwerikstraat 2 in Bleiswijk kan elke vrijdag van 09.30-11.15 uur koersbal gespeeld worden, met uitzondering van 30 september en 23 december. In Ontmoet! in Bergschenhoek kan elke dinsdag van 9.30-11.30 uur koersbal gespeeld worden. Koersbal is vergelijkbaar met jeu de boules, maar wordt binnen gespeeld. Ervaring is geen vereiste. Kom langs op dinsdag in Ontmoet! of op vrijdag in De Leeuwerik. Informatie: Welzijn Lansingerland, tel. 010 - 5225545.

Geldzaken niet op orde?

Lansingerland – Thuisadministratie van Humanitas Lansingerland helpt inwoners van Lansingerland die het overzicht op hun administratie of de grip op hun financiën zijn kwijtgeraakt. Ben jij het overzicht op je administratie kwijt? Blijf er niet mee rondlopen, maar vraag om hulp! Humanitas Thuisadministratie is er speciaal voor. De vrijwilligers bieden kosteloos de helpende hand om de financiën op orde te krijgen. Ze zijn gemotiveerd en goed getraind. Kun je hulp gebruiken? Wacht niet langer. Neem contact op met Hetty Middelman of een van haar collega's, tel. 06 20 26 52 82, ta.lansingerland@humanitas.nl. Of neem een kijkje op www.humanitas.nl/lansingerland.

HCM zoekt muzikaal talent 

Lansingerland – Op maandagavond 4 juli houdt het Hollands Christelijk Mannenkoor als laatste repetitie-avond voor de vakantie een Zomeravondconcert. Tijdens dit zomeravondconcert biedt dit koor de mogelijkheid aan jong en oud hun muzikale talent als solist of in combinatie met anderen op het podium te presenteren. Aanmelden graag zo spoedig mogelijk via het secretariaat; hcm.secr@gmail.com. Het afsluitende concert wordt gehouden in het gebouw van De Ark, Oranjestraat te Berkel en Rodenrijs.