Maaltijdservice zoekt tweede vrijwillige coördinator

Lansingerland - De Maaltijdservice van Welzijn Lansingerland zoekt een tweede coördinator die samen met de andere coördinator, de dagelijkse gang van zaken wil regelen.

De vrijwilligers van de Maaltijdservice van Welzijn Lansingerland zorgen ervoor dat mensen een warme maaltijd thuisbezorgd krijgen. Hierdoor kunnen mensen langer thuis blijven wonen of bijvoorbeeld thuis revalideren. De maaltijden zijn bedoeld voor mensen die om wat voor reden dan ook (tijdelijk) niet zelfstandig in staat zijn te koken of een maaltijd op te warmen.
Bij het vrijwilligersteam is afwisselend één van de twee vrijwillige coördinatoren aan de slag. De coördinator van dienst is het eerste contactpunt voor de vrijwillige bezorgers en voor de cliënten. Het team is goed ingericht en werkt goed samen. De verwachte urenbelasting voor de vrijwillig coördinator is twee tot vier uur per week.
Tijdens de bezorguren tussen 12.30 en 13.30 uur heeft de coördinator achterwacht.
Enige administratieve vaardigheid en basiskennis van Excel zijn nodig. Voor het eventueel inspringen bij de bezorging dient men over een auto te beschikken.

Aanmelden

Bent u geïnteresseerd om dit werk te doen? Neemt u dan contact op met de coördinator informele hulp/Praktische Diensten Nicole van der Spek, tel. 010 - 5225545 op maandag, woensdag of donderdag tussen 09.00 en 17.00 uur of via de mail cih@swsl.nl.
Wilt u zelf gebruik maken van deze Maaltijdservice of kent u iemand die hier gebruik van wil maken neem dan contact op met Welzijn Lansingerland, tel. 010 - 5225545 op werkdagen bereikbaar tussen 09.00 en 17.00 uur. Of kijk voor meer informatie op de website: www.welzijnlansingerland.nl.