De kop is eraf voor vrouwen CVV Berkel

Berkel en Rodenrijs - Het was even wachten op groen licht, maar eindelijk mocht er 15 januari weer getraind worden en daar was de vrouwenselectie van CVV Berkel enorm blij mee. Op voorhand was er al een veld gereserveerd om twee uur te kunnen trainen en daar maakten ruim zestien speelsters en hoofdtrainster Sanne Dekkers maar wat graag gebruik van.

Om 11.30 uur startte de training en er was een mooi parcours uitgezet om 2022 op een ludieke en energieke manier te beginnen. Veel pass- en trapoefeningen, werken aan de conditie van zowel arm als beenspieren, partijtjes vier tegen vier, dan wel zes tegen zes en dat met kleine doeltjes, alles kwam voorbij in deze training met allerlei professionele attributen om niets aan het toeval over te laten en te zorgen dat de eerste training zo optimaal mogelijk benut kon worden.
Veel blije gezichten en een hoop enthousiasme bij de speelsters en trainster die duidelijk genoten van het eindelijk weer lekker kunnen trainen.
De favoriete muziek van de speelsters uit de muziekbox maakte de training compleet, waarbij Sanne hulp had van Ton van der Vorm en Johan van Aalst die de veldjes uitzetten en voor de doeltjes zorgden die nodig waren voor de partijvormen. Na afloop ging iedereen dan ook moe maar zeer voldaan richting kleedkamer.
Zaterdag 22 januari spelen de vrouwen onderling tegen elkaar en, uitgaande van positief nieuws op 25 januari, staan er voor zaterdag 29 januari twee oefenwedstrijden gepland en komen NSVV (tegen Vr2) en Zuidland (tegen Vr1) naar Het Hoge Land om eindelijk weer een 'echte' wedstrijd te spelen.