ACR kelderverkoop

Berkel en Rodenrijs - Iedere zaterdag is de ACR kringloopwinkel geopend van 10.00 tot 15.00 uur voor de verkoop van klein spul. Je kunt dan ook goed verkoopbare kleine spullen komen brengen. Dit kan ook iedere donderdagavond tussen 19.00-21.00 uur. Wanneer je het niet zelf kunt komen brengen kun je een afspraak maken om het kleinspul op te laten halen, tel. 010 - 8423331 of 06-39455987. Op donderdagavond vindt er geen verkoop plaats.

Ophalen oud papier

Berkel en Rodenrijs - Elke 3e en 4e donderdagavond van de maand wordt er oud papier opgehaald in de wijken van Berkel en Rodenrijs. Raadpleeg uw AfvalWijzer voor de juiste ophaaldag voor uw wijk. Het oude papier dient uiterlijk 18.45 uur op de containerplaatsen te worden neergezet. De opbrengst gaat naar de Prins Johan Frisoschool en een aantal verenigingen die ook meedoen met het ophalen van het papier.

Ledenvergadering speeltuin De Kievit

Berkel en Rodenrijs - Donderdag 27 januari wordt de jaarlijkse ledenvergadering van speeltuin De Kievit gehouden. Aanvang 20.00 uur. Leden kunnen zich aanmelden door uiterlijk 25 januari een mail te sturen naar: secretaris@speeltuindekievit.nl . Dan ontvangt u alle informatie en hoort u of de vergadering online of fysiek in De Kievit plaatsvindt. Het bestuur nodigt u van harte uit.