Op Melanchthon De Blesewic staan coaches voor je klaar

Bleiswijk - Op Melanchthon De Blesewic staat persoonlijke aandacht en begeleiding aan de basis van coaching. Onderwijs gaat immers verder dan cijfers en prestaties.

Een leerling vormt zich tijdens zijn middelbare schooltijd tot jongvolwassene waarin hij begeleid moet worden om zijn eigen normen en waarden te bepalen en leert zijn eigen keuzes te maken. Iedere kind leert ten slotte op zijn eigen manier.
Coaches op Melanchthon De Blesewic helpen je dan ook met je zoektocht naar jouw eigen pad met oprechte aandacht en intensieve begeleiding. Je onderzoekt in jouw coachgesprekken wie je bent, hoe je leert en welke keuzes je hierin wilt maken. Jouw coach is dus iemand die je vertrouwt en bij wie je je verhaal kwijt kunt. De Blesewic is dan ook een veilige, kleinschalige school waar je je prettig voelt en waar ze er voor elkaar zijn, naar elkaar luisteren en zowel aandacht geven als krijgen. Alleen dan kun jij jouw zoektocht goed doorlopen.

Eigen ambities

Belangrijk bij deze zoektocht is dat je leert kijken naar de wereld om je heen en je jouw eigen ambities leert formuleren en interesses ontdekt. Op De Blesewic laten ze je dan ook kennismaken met de werelden van onder andere ondernemen, kunst, sport en technologie zowel binnen de muren van de school als daarbuiten. Door de coaching en al deze ervaringen bereiden ze je voor op een mooie toekomst waar je de kennis en vaardigheden bezit om succesvol te zijn.
Op De Blesewic kun je er dus op vertrouwen dat je echt gezien en gehoord wordt, je je veilig voelt en krijgt wat jij nodig hebt om je te ontwikkelen.