Ontmoeten, vragen en ontdekken, dat doe je bij Alpha

Bergschenhoek - Alpha is een introductie in het christelijk geloof. Wereldwijd hebben ruim 25 miljoen mensen in 169 landen een Alpha cursus gevolgd. Op 19 januari gaat in Bergschenhoek door middel van een introductieavond een nieuwe Alpha cursus van start.

Na deze avond wordt in tien gezellige bijeenkomsten ontdekt wat het christelijk geloof inhoudt. Hoe dit precies ingevuld wordt, hangt af van de dan geldige coronamaatregelen. Elke avond begint met een sociaal moment, koffie- en koekronde, hét moment om elkaar te zien en op een ontspannen manier elkaar te leren kennen. Hierna wordt er een thema toegelicht in een presentatie. Elke bijeenkomst staat een ander onderwerp centraal, waarover daarna samen wordt doorgepraat in kleine gespreksgroepen. Onderwerpen zijn onder andere: 'wie is Jezus' of 'hoe kan ik geloven?'.
De cursus is kosteloos en wordt gegeven van 19.30 tot 21.30 uur. In Nederland hebben ruim 300.000 mensen een Alpha cursus gevolgd. Wie je ook bent, wat je ook gelooft, je bent van harte welkom bij Alpha! Alpha geeft je de kans om samen met anderen de zin van het leven te onderzoeken. Er is ruimte voor al je vragen. Kijk voor meer informatie en verhalen van deelnemers op Alpha-cursus.nl.
Interesse? Geef je dan op voor de info avond via alpha@hervormd.nl. Afhankelijk van de dan geldende maatregelen kan de eerste avond een online bijeenkomst zijn. Voor meer informatie kan je ook bellen met Guido van der Kooij, 06 - 26132853.