HVB Dames 1 sluiten veldseizoen positief af

Bleiswijk - Na een wat onzekere zondagochtend door de hoeveelheid regenwater die er op het veld van HVB lag, liepen Bleiswijk D1 en Rapide D1 toch het ietwat natte veld op om te beginnen aan hun wedstrijd.

Na een goede warming up, waarin met bezems en trekkers getracht werd de plassen van het veld te halen, ging de wedstrijd van start. Bleiswijk begon sterk en was zoals afgesproken vanaf minuut één gefocust, fel en energiek. Het eerste kwart is het 0-0 gebleven, het tweede kwart ging er een schepje bovenop en na een voorzetje naar de stip legde Elsemieke Willems de bal naast de keeper en maakte de 1-0. Verderop in het kwart kregen de dames na een overtreding van de keeper van Rapide een strafbal mee. Deze vloog dankzij Martine de Ruiter mooi het net in, wat zorgde voor een 2-0 voorsprong. In de kwarten erna zijn er nog een aantal mooie aanvallen en doelpogingen geweest en heeft Bleiswijk als een team gewerkt om de 0 te houden wat uiteindelijk ook is gelukt. Het veldseizoen van 2021 is mooi afgesloten met een goede wedstrijd, waar samen is gestreden voor de welverdiende drie punten.