Bijzonder jubileumconcert Crescendo

Bleiswijk - Muziekvereniging Crescendo uit Bleiswijk bestaat 125 jaar. Zaterdag 13 november werd het jubileum gevierd met een concert. Een bijzonder concert, dat werd opgenomen door RTV Lansingerland en tot en met 7 december kan worden teruggekeken.

Tijdens dit concert hebben jongeren en de ‘wat ouderen’ met elkaar een diversiteit aan nummers gespeeld. Verschillende nummers waarbij 125 een belangrijke rol speelt, want... het gezamenlijke nummer ‘Everybody needs somebody’ duurt zonder herhaling en in het exacte tempo van de arrangeur een krappe 1.25 minuten. Een ander nummer dat werd gespeeld was ‘The three drummers’, een nummer waarin de fluitisten 125 tellen rust hadden. Er werd ook een nummer gespeeld, bestaande uit meerdere delen, namelijk ‘Free World Fantasy’. Het derde deel van dit nummer start exact op maat 125.
Het concert kan worden teruggekeken via RTV Lansingerland, t/m 7 december dagelijks om 16.00 en om 21.00 uur of via de YouTube pagina van RTV Lansingerland. De YouTube link is tevens te vinden op de Facebookpagina van Crescendo.