Finalisten Glazen Tulp Award zijn bekend

Lansingerland - Royal FloraHolland heeft de finalisten bekend gemaakt van de Glazen Tulp Award. Na twee stemrondes, vijf categorieën met elk een aantal genomineerden, heeft een professionele jury de finalisten bekend gemaakt. Onder hen twee bedrijven uit Lansingerland: Aloe Demi uit Bleiswijk en Plant Company uit Bergschenhoek.

De onderscheiding gaat naar de beste marktintroductie in de categorie snijbloemen, concepten, kamerplanten en tuinplanten.
In de categorie concepten is het Aloe Demi uit Bleiswijk dat met het concept Rootless in de finale staat. Plant Company uit Bergschenhoek heeft de finale bereikt met de Tillandsia Capitata.
Op 9 december is bekend wie de winnaars zijn. De winnende producten en concepten krijgen een jaar lang het predicaat ‘Winnaar Glazen Tulp Award 2022’. De winnaars zullen getoond worden op de beurzen van Royal FloraHolland. Naast de fraaie award en oorkonde krijgen bedrijven de beschikking over een banier en digitaal materiaal om naar de eigen klantenkring de winst kenbaar te communiceren.