Dordrecht - De dames van Hockeyvereniging Berkel en Rodenrijs speelden zondag uit tegen Dordrecht, een geduchte tegenstander van wie ook nog wel eens verloren werd. Via Valerie Vogels kwamen de dames in het eerste kwart op een 0-1 voorsprong, maar lang konden zij hier niet van genieten. Uit een strafcorner werd het later 1-2 via Lisette Zwaan en hierna werd HBR slordig. Dit resulteerde in de gelijkmaker in het laatste kwart, waarna een spannende slotfase volgde. Valerie Vogels scoorde opnieuw en bracht HBR weer op voorsprong, maar vervolgens moest HBR vier strafcorners overleven om de voorsprong te behouden. Het werd uiteindelijk toch alweer de achtste overwinning van het seizoen. Volgende week de laatste voor de winterstop: thuis tegen Pollux.