IJzendijke - Zaterdagochtend 20 november om 11.00 uur vertrok de bus van Cor Labots met Vrouwen 1 van CVV Berkel en begeleiding naar IJzendijke. 's Avonds keerden de Berkelse voetbalsters rond acht uur terug met drie punten in de tas.
De topper in de 1e klasse A was op voorhand een spannende affiche. De ruim negentig minuten voetbal bracht een zeer spannende en aantrekkelijke wedstrijd met kansen over en weer, waarbij CVV Berkel uiteindelijk aan het langste eind trok.
Na een doelpuntloze eerste 45 minuten viel diep in de tweede helft de bevrijdende 0-1 voor Berkel. Het was Alyssa Daal die wist te scoren en dat was niet onverdiend.
De thuisclub kwam nog met een slotoffensief, maar Berkel had de organisatie prima onder controle en liet geen tegentreffer toe. Met deze winst wist Berkel IJzendijke op drie punten te zetten. Berkel gaat nu samen met IJFC (beide 18 uit 6) aan kop in de 1e klasse A.
Zaterdag speelt Berkel thuis tegen Blauw Geel '55 en de week erna wacht de topper in IJsselstein tegen IJFC.