Berkels Jeugdfestival blij met bijdrage Rabobank ClubSupport

Berkel en Rodenrijs - Leden van het bestuur van het Jeugdfestival Berkel en Rodenrijs werden maandag 15 november verrast met de uitreiking van een cheque ter waarde van € 1.263,43. Het resultaat van de Rabobank ClubSupport actie.

Het Jeugdfestival had zich ingeschreven voor de Rabobank ClubSupport actie waarbij leden van de Rabobank van 4 tot en met 25 oktober 2021 konden stemmen op één van de vele goede doelen die participeerden in de actie. Een totaalbedrag van € 13.000.000 werd verdeeld onder 30.000 verenigingen en stichtingen.
Lisette in ‘t Veen van de vestiging Rabobank Zuid-Holland Midden reikte de cheque uit aan Gertjan, Maurice en Marco van het Jeugdfestival Berkel en Rodenrijs.
De bijdrage zal besteed worden aan een theater voor de 4- tot 7-jarigen en voor de 8- tot 12-jarigen in 2022 een groot springkussenfestival op de donderdagmiddag.
Gertjan, voorzitter van het Jeugdfestival: "Wij vinden het altijd erg belangrijk om een stukje cultuur aan te bieden aan de jeugd. Vandaar het theater op de donderdagmiddag. Voor de wat oudere jeugd willen we graag weer een springkussen parcours uitzetten waar men zich een aantal uur op kan uitleven. Deze mooie bijdrage helpt ons om een leuk en uitdagend programma neer te zetten. We bedanken alle leden van de Rabobank die gestemd hebben en uiteraard ook de Rabobank voor deze geweldige ClubSupport actie."