Sylvia Buis schildert de natuur om ons heen

Bleiswijk - Tot eind januari 2022 exposeert Sylvia Buis een selectie van haar schilderijen in De Leeuwerik in Bleiswijk. In zaal Pauw hangen zeelandschappen, in de gezellige bar haar schilderijen over de Groenzoom en in de centrale gang vrolijke doeken met bloemen.

De in Berkel en Rodenrijs wonende Sylvia Buis vindt inspiratie in de natuur. Zij schildert naast bloemen ook graag mensen. Ze houdt van mooie kleuren en werkt in olieverf en in acryl. Al schilderend ontstaan fraaie vormen en kleurcombinaties. De gebruikte techniek verraadt haar ervaring. Sylvia tekende 30 jaar bij de Vrije Akademie en de SKVR in Rotterdam. Daar volgde zij lessen van onder andere Monique Jansen en André den Hartog.
Afgelopen zomer nam Sylvia deel aan het project 'Volg De Rotte'; zij exposeerde eerder in het Havenziekenhuis, bij de Sanquin bloedbanken en in het gemeentehuis van Lansingerland.
De schilderijen zijn te koop. Belangstellenden voor kopen of exposeren kunnen per e-mail contact opnemen met de kunstenares, sylviabuis@kpnmail.nl.
De Leeuwerik is op werkdagen geopend van 09.00-12.30 en van 13.30-17.00 uur en op zaterdagmiddag. Er is vrije inloop. Aan de bar zijn koffie, thee of een drankje verkrijgbaar. Adres: Leeuwerikstraat 2, Bleiswijk.