Vrouwelijke ondernemers bouwen zelf aan hun website

Lansingerland - De WWW-Club heeft haar deuren geopend in Bleiswijk. Elke eerste vrijdagmiddag van de maand kunnen vrouwelijke ondernemers die zelf hun website bouwen en bijhouden, en hier in hun eentje niet goed uitkomen, hulp vragen tijdens de WWW-Club.

De eerste editie was op 5 november. Drie enthousiaste onderneemsters uit de regio sloten aan om aan hun website te werken. Aan tafel bij Esther Bennett (uit Pijnacker) en Claudia Rietveld (uit Berkel en Rodenrijs) van Boost Your Website, aan de Dorpsstraat 5 in Bleiswijk.
“De online wereld neemt een steeds grotere plek in. Een goede website is een must om je bedrijf online zichtbaar te maken en te laten groeien. Wij helpen om de website te maken waarop onze klanten helemaal zichzelf zijn en gaan met ze op zoek naar het aanbod waar ze zelf van gaan stralen”, vertellen de initiatiefnemers.
“Uit ervaring weten wij dat vrouwen zich makkelijker klein houden, dan groot maken. Wij laten vrouwen hun waarde inzien om dit daarna te vertalen naar hun website”, zegt Claudia. “En juist die technische onzekerheid, houdt ze tegen om in actie te komen. Door ze hierin te begeleiden en te helpen, komt die mooie website er altijd”, vult Esther aan.
De volgende editie van de WWW-Club is op 3 december. Er plek voor zes deelnemers.
Voor meer informatie kunnen geïnteresseerden terecht op www.boostyourwebsite.online