Rotterdam - In de reguliere competitie draait TOGB (za) van trainer-coach Raymond Kraaybeek in de vierde klasse nog niet zoals vooraf gedacht en staat het slechts op plek 10. De wedstrijd tegen het op de gedeelde laatste plaats staande Swift Boys verliep voor de mannen van Kraaybeek en zijn staf als voorspeld. Het werd aan de Prinsenlaan in Rotterdam een 1-6 overwinning voor TOGB.
Een aanvallend TOGB creƫerde in het eerste kwartier al legio kansen. Alleen Tim Mourits wist op aangeven van Jim Havenaar de 0-1 aan te laten tekenen. TOGB oogde door het missen van de kansen gefrustreerd. Een sterker. TOGB liet zich verrassen. Halverwege de eerste helft profiteerde de snelle Swift Boys spits van de ruimte die hij kreeg en schoot beheerst de 1-1 binnen. Tim Mourits en Rob Gerritsma zouden nog voor rust de stand op 1- 3 brengen.
Na de pauze zette TOGB de tegenstander helemaal op eigen helft vast. De mannen van Kraaybeek gunden de gastheren geen mogelijkheid om via een uitbraak TOGB te verrassen. Het resultaat in deel twee van de wedstrijd waren drie goals. Wederom was het Tim Mourits die scoorde en de 1-4 op het scorebord zette. De 1-5 kwam van de voet van Jim Havenaar. Marc Twaalfhoven schoot het halve dozijn voor TOGB vol door de 1-6 te laten noteren.