Wintercross De Kieviten

Lansingerland - Op zaterdag 18 december organiseert Atletiek- en wandelvereniging De Kieviten samen met Outdoor Valley een wintercross. Dit is alweer de tweede editie. De Wintercross gaat over onverharde paden door de schitterende omgeving bij Outdoor Valley.

Een cross is een prima voorbereiding op de diverse wedstrijden in het voorjaar.
De jeugd kan 1000 meter en 5 kilometer door de plassen stampen. Voor de volwassenen zijn de afstanden 5 en 10 kilometer. Deelnemers aan de 5 km lopen 1 ronde, deelnemers aan de 10 km 2 rondes. Het terrein is voor 99% onverhard en trailschoenen zijn aan te raden!
Er zijn onderweg geen waterposten aanwezig. Na afloop is er bij de finish wel water beschikbaar. Je kun na afloop nog even blijven om van de winterse sferen te genieten aan de bar van Outdoor Valley. Daarvoor is het tonen van je QR-code verplicht.
Inschrijven kan alleen online via de website inschrijven.nl (zoek daar op Bergschenhoek).
Het programma is als volgt: 09.00 uur ophalen startnummers, 10.00 uur 1000 meter jeugd, 10.30 uur 5 km jeugd/senioren, 10.45 uur 10 km senioren.
Probeer zoveel mogelijk met de fiets te komen of te carpoolen gezien de beperkte parkeergelegenheid bij Outdoor Valley. Kijk regelmatig op https://www.dekieviten.nl/ voor de laatste informatie over de Wintercross bij Outdoor Valley.