The Choir Company terug met ‘The Young Messiah'

Berkel en Rodenrijs - Na de corona-persconferentie van 13 november is het duidelijk dat concerten door kunnen gaan. Dit is goed nieuws voor de concerten van de Choir Company. Dit koor komt met Tom Parkers zeer geliefde 'The Young Messiah' weer naar Berkel en Rodenrijs met solisten en begeleid door een band. Op 11 december geeft de r.k.-kerk, Noordeindseweg 102, om 19.30 uur een podium aan de uitvoering van het meesterwerk van Händel.

Als het publiek minstens zo enthousiast is als de band, zangers en zangeressen op het podium dan weet je dat er iets bijzonders gebeurt. Tom Parkers moderne bewerking van Händels ‘Messiah’ oratorium, ‘The Young Messiah’ mag je ook gerust bijzonder noemen. Een muzikaal meeslepende vertelling van Jezus’ geboorte, lijden, sterven en opstanding, die de boodschap van het evangelie dichter bij mensen heeft gebracht. Sinds 2012 brengt The Choir Company dit werk in drukbezochte tours. Met behulp van koor, band en solisten worden luisteraars meegenomen in het tijdloze verhaal dankzij Tom Parkers bewerkingen zoals "Unto Us a Child is Born", "Every Valley", "I Know that My Redeemer Liveth" en het majestueuze "Hallelujah".
Net als voorgaande edities zullen de avonden uit twee gedeelten bestaan. Er is een deel voor de pauze met bekende arrangementen van Tom Parker uit zijn omvangrijke repertoire zoals ‘Wings of Gold’, ‘Ouverture’ uit The Ten Commandmends en ‘Stay with me ‘till the Morning’. Daarnaast zullen tijdens deze kersttour ook liederen uit “The Christmas Collection” als ‘A Child is Born’ en ‘Joseph Dearest’ niet ontbreken. Na de pauze wordt ‘The Young Messiah’ uitgevoerd.
In december 2019 gaven koor en solisten een concert in de mooie kerk in Berkel en Rodenrijs met het kerstrepertoire van Tom Parker. Ook dit jaar wordt een volle zaal verwacht.
Kaarten zijn verkrijgbaar via eventsforchrist.nl of 0297-237172 of voor € 20,- bij Boekhandel Van Atten, Kerstraat 8, Berkel en Rodenrijs.