KBO Bleiswijk gaat varen over de Rotte

Bleiswijk - Voor haar leden en introducees organiseert de KBO afdeling Bleiswijk een prachtige herfsttocht met de Croosboot over de Rotte.

In het jaarprogramma staat voor 28 oktober vermeld ‘verrassing’. Om de leden niet al te lang in het ongewisse te laten wordt nu bekend gemaakt dat het een twee uur durende vaartocht over de Rottemeren zal zijn. Voor velen is dit geen onbekend watergebied maar vanaf het water is het vooral in de herfst een geheel andere beleving.
De Croosboot is weer in beeld gekomen door het aankopen en verbouwen van een mooie salonboot. Door dit initiatief van enkele ondernemers is er weer een geweldige rondvaart mogelijk in een overdekt schip met alle benodigde faciliteiten aan boord. Voor de deelnemers wordt een bedrag van € 15,- per persoon berekend en daarvoor ontvangt men tevens een kop koffie of thee. De vertrektijd van de eerste vaartocht is om 13.30 uur en een tweede vaartocht vertrekt om 15.30 uur vanaf de steiger bij restaurant Meerenbos. Er is per vaartocht ruimte voor 30 personen.
Reageer snel om een teleurstelling te voorkomen. Aanmelden is mogelijk bij Henk in ’t Veen, tel. 06 - 13741195 of bij Arnold Oosterlaan, tel. 010 - 5212469. De tweede vaartocht kan ook als een lichtjesrondvaart beschouwd worden daar het bij thuiskomst al aardig donker zal zijn.