Retraiterie wordt Vidaa Lago

Bleiswijk - Enkele maanden geleden is de Retraiterie aan de Rottedijk 11 overgenomen door Vidaa. Met de propositie ‘Samen zijn in de natuur’ wordt de locatie verrijkt met een nieuwe uitstraling en enkele producten die hierop aansluiten.

Het vaste personeel - Tineke, Mary en de twee Marja's - blijven met dezelfde passie uw vergadering, training, barbecue of feest verzorgen. De appeltaart blijft net als vele andere gerechten en dranken, onderdeel van de menukaart. Ze zijn voorlopig nog te bereiken op het vertrouwde telefoonnummer 010 - 521 95 78 en info@retraiterie.nl.
Onder de naam Vidaa.nl is vanaf nu alle informatie over 'Vidaa Lago' te vinden. De locaties van Vidaa Lago worden uitgebreid met de boomgaard van het voormalige woonhuis. Deze boomgaard is inmiddels verrijkt met een riante steiger van 12 x 9 meter.
De volgende vernieuwingen staan nog gepland: gerechten en dranken uit de natuur, de mogelijkheid tot het combineren van een vergadering, training of trouwerij met een overnachting en de mogelijkheid om een activiteit te combineren met een activiteit op Vidaa Landgoed, producten van ‘the floating farm’ en kunst van Artihove. De komende tijd zullen op gezette tijden deze en andere vernieuwingen naar buiten worden gebracht.
Mocht u goede ideeën hebben om bij Vidaa Landgoed of Vidaa Lago door te voeren, mail deze naar info@vidaa.nl.