Lansingerland - Het eerste Oktoberfest werd in 1810 gehouden ter ere van de bruiloft van prinses Theresia van Saksen-Hildburghausen en kroonprins Lodewijk van Beieren. Het Oktoberfest is sindsdien een jaarlijks volksfeest in München. Het geldt als het grootste bierfestival ter wereld. Het is een feest waarbij de samenhorigheid en het leven gevierd worden.
Saamhorigheid hebben we gemist. Daarom presenteert Ondernemend Lansingerland haar eigen Oktoberfest. Een moment om op een feestelijke wijze te netwerken en met elkaar plezier te beleven. Donderdag 28 oktober vanaf 18.00 uur zijn ondernemers uit Lansingerland van harte welkom bij Outdoor Valley Wintersport. Zij toveren hun nieuwe Pannenkoekhut die avond om tot een echte bierstube.
Het wordt voetjes van de vloer met DJ Michelski, bekend van de Après skihut in Rotterdam, en meezingen met de mooiste schlagers. Hapjes, bier, wijn en schnaps zijn inbegrepen en natuurlijk ook gewoon de non-alcoholische dranken. Dus ondernemers, trek je lederhosen en dirndl uit de kast en meld je aan!
Aanmelden kan tot 21 oktober via Chainels (voor leden) of via info@ondernemendlansingerland.nl (voor niet-leden).