Berkel en Rodenrijs - Zaterdag 9 oktober vertrok het eerste herenteam van Combilo TOGB naar Middelstum met Tim Gras, Floris Zur Muhlen en Milo de Boer. Michel de Boer bleef door een snijwond aan zijn speelhand genoodzaakt aan de kant en trad op als coach. De tegenstander was Klimaatgroep Stars. Floris Zur Muhlen beet het spits af tegen de huidige Nederlands kampioen bij de dames, Shuohan Men. Deze talentvolle speelster zette Floris direct onder druk en won de eerste twee games. Floris won de beslissende vijfde game, 0-1. In de tweede wedstrijd had Tim Gras de lastige opgave om van de sterke Zweed Casper Strindberg te winnen. Alhoewel Tim brutaal de eerste game pakte, verloor hij daarna drie games op rij waardoor er een 1-1 tussenstand op het scorebord stond. Milo de Boer begon onwennig aan de derde wedstrijd tegen Colin Rengers. Milo verloor deze wedstrijd met 3-1. De Berkelaren hoefden niet lang tegen de 2-1 achterstand aan te kijken want ook Tim Gras wist te winnen van Shuohan Men. Met een 3-2 overwinning trok Tim de stand weer gelijk: 2-2. Vervolgens won Colin Rengers de wedstrijd tegen Floris Zur Muhlen. De eerste game was spannend, maar Colin won daarna met duidelijke cijfers, 3-2. In de volgend partij kwam Milo de Boer tegenover de Zweedse topper Casper Strindberg te staan. Eigenlijk een ingecalculeerde nederlaag, maar Milo won de eerste game. De Zweed wist de tweede game met 11-7 naar zich toe te trekken, maar vervolgens kwam Milo op dreef. Met 11-5 en 11-7 wist hij de twee volgende games te winnen en bracht de stand weer gelijk.
In de laatste wedstrijd zou het dubbelspel beslissen welk team er met de winst vandoor zou gaan. Voor TOGB vormden Tim Gras en Milo de Boer een duo en zij namen het op tegen Casper Strindberg en Colin Rengers. Het bleek stuivertje wisselen te zijn, en de allerlaatste en beslissende game van deze hele wedstrijd moest de beslissing brengen. De jongens wonnen met 11-6 en daarmee ook de wedstrijd met 4-3. Combilo TOGB staat nu op een zesde plaats in de eredivisie. De eerstvolgende wedstrijd is uit op zondag 31 oktober tegen VeerhuisWessem.
De overige landelijke jeugdteams speelden ook een uitwedstrijd. Jongens 1 (landelijk A) verloor in een direct duel van de concurrent Smash ’70 met 8-2. Het tweede jongensteam verstevigde hun koppositie in de poule door met 8-2 te winnen van Nieuw Vennep.