Bergschenhoek - De ontmoeting tussen Nieuwenhoorn en BVCB was niet hoogstaand afgelopen zaterdag. Er ontspon zich een duel waarin beide ploegen een grote inspanning leverden en de duels dikwijls pittig, maar fair waren.
Zowel de ploeg van Boereboom als van zijn collega Biesheuvel hadden moeite om elkaar makkelijk te vinden. In dat opzicht leek deze wedstrijd wel een kopie van Brielle – BVCB. Op sportpark De Sporthoek kreeg BVCB de beste kansen om de score te openen. Zo teisterde Ferdi Sinar met een snoeihard schot de vuisten van doelman Van der Leeden en zag de snelle, hardwerkende aanvaller even later de Nieuwenhoorn-goalie wederom als winnaar uit een onderlinge tweestrijd komen. Het spel in de tweede helft was nog even rommelig en onsamenhangend, als in het eerste bedrijf.
Met nog ruim een kwartier op de klok werd BVCB sterker en lukte het steeds beter om een vloeiende aanval op te zetten. BVCB was het meest kansrijk waar Nieuwenhoorn zich amper verontrustend in de buurt van BVCB-doelman Wesley van der Molen meldde. Vriend en vijand had zich al verzoend met een 0–0 eindstand toen vier minuten voor tijd De Hoog daar anders over dacht. De goed spelende middenvelder kwam met de bal aan de voet op de as van het veld en besloot van ruime afstand een schot te lossen. De lage schuiver ging langs alles en iedereen inclusief doelman Van der Leeden en verdween in de hoek, 1–0. Daarmee was de koek nog niet op, want drie minuten later verdubbelde Luijando de score. Op aangeven van Walbeek ging hij richting het doel van Nieuwenhoorn dat door de uitlopende keeper werd verlaten. Met een prachtig boogballetje lepelde Luijando de bal over de doelman om vervolgens de bal in het doel te zien belanden, 2-0.