Berkel en Rodenrijs - TOGB trad op eigen veld aan tegen het Rotterdamse FC Banlieue. Op de ranglijst stonden beide teams met twee gespeeld drie punten gelijk. Om aan te haken bij de kopgroep moest het team van TOGB-coach Raymond Kraaijbeek winnen. Met de uiteindelijke 5-2 overwinning was TOGB slagvaardiger in deze tweekamp. FC Banlieue kreeg de eerste kans, maar het schot van 20 meter was geen probleem voor TOGB-sluitpost Elko Windmeijer. Binnen zeven minuten was het wel tweemaal raak voor TOGB. Eerst was het Tim Mourits die een voorzet van Koen van de Broek afrondde, 1-0. Vervolgens was het Rob Gerritsma die op aangeven van Glenn van de Burg binnentikte, 2-0. De gasten, wakker geschut, sloegen in het vervolg snel toe met de aansluitende treffer en gingen ook op pad voor de gelijkmaker, 2-1. De slotfase van de eerste helft was wat de score betreft weer voor de thuisclub. Mourits veroverde de bal en bracht Emercan Bagcan in stelling voor de 3-1 ruststand.
Direct na rust kon Tim Mourits zijn tweede doelpunt scoren, 4-1. TOGB was in de tweede helft beter, maar vergat de genadeklap te geven. Kans na kans ging verloren en FC Banlieu kon er niet meer uitkomen. Het duurde tot een kwartier voor tijd voordat TOGB weer raak schoot. Nadat Julian Meier op rechts de zestien in dribbelde werd hij vervolgens onreglementair onderuitgehaald. Emercan Bagcan schoot de penalty beheerst binnen, 5-1. Het leek wachten op meer goals voor TOGB. Het team nam echter gas terug en de Rotterdammers kwamen er steeds vaker uit. De gasten beloonde zichzelf met een treffer, 5-2, uit een hoekschop.