Lansingerland - Soms is het voor de omgeving moeilijk te begrijpen wat het betekent om mantelzorger te zijn, hoe het is om te zorgen voor iemand die (langdurig) ziek is. Daardoor komt het nogal eens voor dat familieleden, vrienden, kennissen, buren en collega’s de situatie onderschatten.
Zit je als partner of ander familielid ook wel eens tussen de zieke en de omgeving in? Mis je wel eens begrip van anderen voor uw situatie? Of heb je juist goede ervaringen mee?
In de workshop 'Als de omgeving het niet begrijpt' wordt ingegaan op het thema onbegrip. Aan de orde komen vragen als 'Hoe komt het dat er onbegrip is?', 'Waarom is begrip belangrijk?' en 'Hoe kan begrip vanuit de omgeving juist groeien?'.
Tijdens de workshop worden tips gegeven en is er gelegenheid tot discussie en voor het stellen van vragen. De workshop wordt gegeven door een preventietrainer van Doel Delfland.
Wanneer: maandag 18 oktober van 14.00 tot 16.00 uur. Waar: Welzijn Lansingerland, locatie Ontmoet!, Wilhelminastraat 1a, Bergschenhoek
Informatie of aanmelden: mail naar mantelzorg@swsl.nl of neem telefonisch contact op via 010 - 522 55 45. Deelname aan deze workshop is gratis.