Wanneer heb ik een bovenooglidcorrectie nodig?

Bergschenhoek - Vaak overweeg je al enkele tijd een ooglidcorrectie, maar wanneer je daadwerkelijk de stap zet is voor ieder verschillend. Met deze operatieve behandeling kun je verschillende klachten permanent verhelpen zoals een vermoeide blik, zware oogleden en overhangende huid.

In principe kan iedereen een ooglidcorrectie ondergaan als er sprake is van ‘genoeg’ overtollige huid om weg te kunnen snijden. Over het algemeen zijn de mensen die kiezen voor een ooglidcorrectie ouder dan 30 jaar, dit heeft te maken met verslapping van de huid naarmate je ouder wordt.
Om te bepalen of iemand in aanmerking komt voor de ingreep en welke techniek het beste past bij het gewenste resultaat, is een vooronderzoek nodig. Geadviseerd wordt niet alleen op de prijs te letten maar vooral op de techniek. Hoe beter de techniek, hoe langer je er plezier van zal hebben.
Ondanks dat het een relatief korte operatie is, is voldoende hersteltijd van belang. Afhankelijk van het beroep wat iemand uitoefent, is het advies minimaal één tot twee weken vrij te nemen. Plan de behandeling bijvoorbeeld in de vakantie, neem vrije dagen op of werk deels thuis.
Om zo goed mogelijk te herstellen werken ze bij Skin+Surgery Clinics met een voor- en nazorg protocol. Zo is men optimaal voorbereid en verloopt het herstel zonder complicaties. Het is verstandig de eerste week na de operatie niet te bukken, zwaar te tillen en te persen. Ook moet intensief sporten even uitgesteld worden tot twee weken na de behandeling.

Wie meer wil weten over deze operatieve behandeling kan voor een vrijblijvend consult contact opnemen met Skin+Surgery Clinics, Leeuwenhoekweg 4, 2661 CZ Bergschenhoek, website www.skin-surgery.nl, tel. 010 - 310 56 20.