Berkel en Rodenrijs - Na een doelpuntrijke start duurde het tot in het derde kwart totdat de tegenstander uit de omgeving Tilburg verslagen werd. Het werd 4-2 op Sportpark Het Hoge Land. Al na enkele minuten wist Koen Streefkerk het eerste, weliswaar makkelijke, doelpunt te maken. Een ruime zege leek in de maak, maar al snel werd de aansluitingstreffer gemaakt. Een slordige fase waarin er veel fouten werden gemaakt in de passing en het niet lukte om door te drukken, volgde. Een reeks strafcorners bleven onbenut. Net als aan het begin van de wedstrijd was het Koen Streefkerk die alert was aan de start van het derde kwart. Hij zette vlak na rust met een laag schot Berkel op een 2-1 voorsprong. Uit een strafcorner scoorde Mathijs de Veer vervolgens de 3-1, waarna de overwinning voor het grijpen lag. In het vierde kwart kreeg HBR nog een strafbal uit een corner, die door Teun Mooldijk binnen werd gepusht. In de slotfase scoorde Berkel-Enschot nog de 4-2, maar in gevaar kwam de overwinning niet meer. Het werd een bijzondere middag voor jeugdspeler Wessel van der Zalm en Pim Hartman (Heren 2), die beiden hun eerste officiƫle minuten in het eerste team maakten.
De dames speelden een lastige uitwedstrijd op Forescate, maar wonnen met 1-2 in Voorschoten. De Berkelse doelpunten werden gemaakt door Valerie Vogels en Sascha van der Ree.